/rest/fileexplorer/filesync/files/519/download

P-plads på Stadionallé i Hørsholm

Nordkysten har foretaget en omlægning og udvidelse af P-pladsen på Stadionallé for Hørsholm Kommune. Projektet blev foretaget for at få et bedre trafikflow under større begivenheder.

På Stadionallé er P-pladsen foran Ishockeyhallen blevet udvidet, og samtidig er der etableret en ny indkørsel. Tilsammen har det givet et meget bedre trafikflow på P-pladsen, så man lettere og mere sikkert kan parkere og køre ud.

Gamle helleanlæg, cykelstativer og kantsten er blevet brudt op, eksisterende asfalt er fræset, og ny asfalt er etableret. På vejen er to vejbump blevet brudt op, og en ny afvandingsledning er lagt. Dette arbejde er gjort med minimal gene for det nærtliggende gymnasium.

Nyt afvandingssystem er desuden etableret til at håndtere overfladevand og forebygge eventuelle oversvømmelser. Derudover er der ryddet et stort område med græs og muld for at give plads til flere P-pladser.

Endelig er der opsat meget synlig skiltning, der gør det mere overskueligt for bilisten at orientere sig.

Fakta

Lokation Hørsholm
Fagområde Infrastruktur & anlæg
Bygherre Hørsholm Kommune
Entreprisetype Hovedentreprise
Status Afsluttet
[01-07-2022]

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Infrastruktur & anlæg

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer