Læreplads og praktik

Lærling, elev eller ingeniørpraktikant hos Nordkysten

Vi sætter en ære i at uddanne unge og voksne til et spændende og udfordrende arbejdsliv i entreprenørbranchen. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, race eller etnisk tilhørsforhold til at søge en læreplads hos os​.

Din karriere hos Nordkysten

Vi er oprigtigt interesseret og engageret i vores lærlinge, elever, ingeniørstuderende og praktikanters udvikling og er indstillet på at bruge den tid og de kræfter, der skal til for at de får den bedst mulige uddannelse.

 • Ingeniørpraktikant


  En arbejdsplads i en af landets bedste entreprenør-arbejdspladser, hvor du får lov til at udvikle dig både fagligt og personligt.

  Læs mere
  Gå til Ingeniørpraktikant
 • Læreplads


  Hos Nordkysten kan du komme i lære indenfor flere forskellige fagområder: Anlægsstruktør, entreprenørmaskinemekaniker og Personvognsmekaniker.

  Læs mere
  Gå til Læreplads
 • Elevplads


  Drømmer du om en elevplads som kontorelev eller IT-supporterelev, så er Nordkysten et sted, hvor du får udviklet stærke kompetencer, der ruster dig til fremtiden.

  Læs mere
  Gå til Elevplads

Billeder fra vores dagligdag

Her kan du se billeder fra nogle af de projekter, som Nordkystens medarbejdere arbejder på:

Mød Medarbejderne hos Nordkysten

Udfyld formularen og opfyld dine drømme

Drømmer du om en lære-, elev- eller praktikplads hos os, og har du lysten og viljen til at blive en af landets bedste lærlinge, så udfyld formularen​. Vi lover at alle ansøgere får svar i løbet af kort tid. ​Vi opfordrer alle uanset alder, køn, race eller etnisk tilhørsforhold til at søge en læreplads hos os​.

 • Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.