Infrastrukturarbejde i hovedentrepriser

I hovedentrepriser sikrer Nordkysten, at elforsyningen, vandforsyningen, kloakeringen, fjernvarmen eller en anden infrastruktur opgave bliver løst efter bygherrens og rådgiverens forskrifter.

En kompetent hovedentreprenør

I mere end 60 år har vi løst fag- og hovedentrepriser inden for alle infrastruktur-områder på hele Sjælland. Det betyder, at vi har referencerne, mandskabet, materiellet, projektstyringsværktøjerne og ikke mindst den rette erfaring og kompetence til at realisere jeres opgaver og projekter.

Sikker udførelse af infrastruktur-entrepriser

Når vi arbejder i hovedentrepriser, står vi for at udføre hele den opgave, som bygherre og rådgivere har projekteret. Desuden står vi for at styre eventuelle underentreprenører på projekterne. Nordkysten varetager sikker udførelse af hele entreprisen inden for anlæg eller udbygning af elforsyning, fjernvarmeforsyning, spildevandssystemer, vandforsyning og anden infrastruktur.

Mange vælger os som hovedentreprenør igen og igen

Bygherrer, som vælger Nordkysten som hovedentreprenør, får gavn af kompetente fagentreprenører og Nordkystens mangeårige praktiske erfaring med infrastrukturanlæg samt vores brug af digitale løsninger og brugervenlige rapporteringsløsninger.

For rigtig mange kunder gælder det, at har Nordkysten først løst en hovedentreprise, så inviteres vi igen og igen til at byde på flere. Det skyldes formentligt, at vi altid har det langsigtede blik på opgaverne. Ud over at levere et godt stykke arbejde, går vi også op i at skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde med alle kunder.

Se vores referencer