/rest/fileexplorer/filesync/files/61/download

Trafikregulering og renovering af Nørre Kvarter

For Københavns Kommune har vi i hovedentreprise renoveret Nørre Kvarter med bl.a. ny belægning fra facade til facade, etablering af fortove, fortovsudvidelser og fartbegrænsende bump.

Opgaven var primært at renovere Vestergade i København K, hvor der blev lagt belægning fra facade til facade på strækningen fra Vester Vold til Nørregade.

Derudover blev der etableret fartbegrænsende bump i Studiestræde, fortovsudvidelser forskellige steder i kvarteret samt etableret fortovsarealer ved udkørslen fra Teglgårdsstræde over Nørre Voldgade.

Nordkysten har løbende foretaget trafikregulerende foranstaltninger, opsat afmærkningsmateriel samt by-inventar som cykelstativer, affaldskurve, postkasser, hegn og låger.

Planlægning og koordinering var nøgleord i forbindelse med anlægsarbejdet. Arbejdet skulle skabe så få gener som muligt for områdets mange besøgende herunder gæster i områdets natteliv.

Nordkysten lagde afslutningsvis 135 Bordusten 3030 x 150 mm, 550 m² chaussesten, 1.025 fasgranitkantsten og 870 m² københavner- og kørebanefliser.

Fakta

Lokation København
Fagområde Infrastruktur & anlæg
Bygherre Københavns Kommune
Entreprisetype Hovedentreprise
Status Afsluttet
[13-10-2017]

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Infrastruktur & anlæg

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer