Rammeaftale Norfors Fjernvarme

Akutarbejder og stikledning

Nordkysten har i mange år arbejdet sammen med Norfors og udført adskillige entreprisesager.

Denne rammeaftales primære indhold var jord-, beton-, belægnings- og rørarbejder, rørleverancer i forbindelse med etablering af nye fjernvarmeledninger samt omlægninger, vedligeholdelses- og renoveringsarbejder i det eksisterende fjernvarmeledningsnet inden for NORFORS I/S' forsyningsområde.

Efter aftale med Norfors skulle Nordkysten have ansvaret for detailprojektering og planlægning af opgaver under rammeaftalen. Dette indebar rørstatiske beregninger, udformning af rørkonstruktioner, lægningsmetoder, alarmsystem samt benyttelse af komponenter.

Opgaven omhandlede hovedsageligt omlægning af stikledninger til under 200.000 kr. pr. stik. Der blev udført 15-20 omlægninger om året på denne aftale. Omsætning pr. år var DKK 1,5 - 2.0 mio.

I forbindelse med arbejdet har Nordkysten været i kontakt med myndigheder og har selv stået for trafikhåndtering og planlægning af denne.

Fakta

Lokation Hørsholm
Fagområde Fjernvarme
Bygherre I/S Norfors
Entreprisetype Rammeaftale
Status Afsluttet
[02-01-2023]

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Fjernvarme

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer