/rest/fileexplorer/filesync/files/495/download

Ny Udligningstank til Stryhns

For Stryhns A/S har Nordkysten udført jord- og betonentreprise i forbindelse med forbedring af anlæg til spildevandshåndtering.

Stryhns A/S ønskede at etablere eget renseanlæg til behandling af processpildevand fra produktionen ved Stryhns Leverpostej på Vestre Kirkevej 13-19 i Roskilde. Anlægget kan modtage op til 140 m3 spildevand i døgnet indregnet eventuel fremtidig udvidelse.

Et båndfilteranlæg blev etableret i et rum i en eksisterende produktionshal. Spildevandet opsamles og udlignes i en udligningstank.
Spildevands- og ventilationsledninger blev boret igennem eksisterende fundamenter og ført ud til et system, bestående af fedtudskiller og slamlager. En pumpestation fører herefter spildevandet til udligningstanken.

Nordkysten har været ansvarlig for jord- og betonarbejder herunder at støbe bundplade til en Ø3500 udligningstank, hvorefter bygherre monterede Perstrup sideelementer.

Nordkysten har desuden epoxybehandlet tanken.

Fakta

Lokation Roskilde
Fagområde Infrastruktur & anlæg
Bygherre Stryhns A/S
Entreprisetype Hovedentreprise
Status Afsluttet
[11-07-2022]

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Infrastruktur & anlæg

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer