/rest/fileexplorer/filesync/files/421/download

Rammeaftale på kloakentrepriseopgaver

Omfattende kloakrenovering for Københavns Ejendomme. Sagerne har i mange tilfælde været komplekse, da kloakkerne er af ældre dato og arbejdet foregår er tæt på skoler og institutioner.

Rammeaftalen har omfattet udskiftninger og reparationer af kloakledninger samt diverse kloakskader indenfor matrikelskel til ejendomme tilhørende Københavns Kommune.
Ydermere har der været drift- og vedligeholdelsesopgaver på eksisterende kloakledninger, både som en del af det løbende vedligehold og som akut afhjælpning af skader i form af sammenstyrtninger o.l., som har krævet hurtig afhjælpning.
Nogle opgaver har været udarbejdet af 8 forskellige rådgiver, hvilket har stillet krav til Nordkystens evner for samarbejde på tværs af organisationer, dokumentations- og informationsniveau. Samarbejdet er forløbet uden konflikter.

De enkelte delopgaver ligger fra 50.000 - 5.000.000 kr. Der er ca. 20 opgaver om året. Nordkysten har kørt sagerne i Distrikt 3 i KBH K og Ø.

Fakta

Lokation København K og Ø
Fagområde Infrastruktur & anlæg
Bygherre Københavns Ejendomme & Indkøb
Entreprisetype Rammeaftale
Status Igangværende

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Infrastruktur & anlæg

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer