/rest/fileexplorer/filesync/files/641/download

DONG Elforsyning rammeaftale 2011-2015

Rammeaftale omhandlende højspænding, kabellægning og forsyning.

Konsortiet, bestående af Nordkysten og H. Helbo Hansen, dækkede opgaver som hovedstations-vedligehold og -arbejder herunder akutsager på kritiske komponenter samt idriftsætning af etablerede anlæg.

Koblingsopgaver blev udført i samarbejde med Ørsteds netcenter.
Der blev udført måling, kontrol og afprøvninger af højspændingsanlæg, etablering af jordanlæg samt revisionsopgaver af 10kV-netstationer. Desuden blev der udført fejlsøgning på kabler fra stikskab til kunder på 0,4kV-anlæg og 10kN-kabler i distributionsnettet.

Som soloopgaver har Nordkysten bl.a. stået for døgnbemandet vagtordning, kabellægning af ca. 200 km 0,4kV kabellægning årligt, etablering af nye 0,4 og 10kV stations-anlæg samt 1:1 udskiftning af stationsanlæg, kompakt-, LLU-, OAF-stationer osv. Indhentning af LER-oplysninger og gravearbejder på bl.a. 10 og 0,4kV anlæg ifm.

Kundetilslutninger, netforstærkninger, reinvesteringer, skabsudskiftning osv. i elnettet. Kabellægninger af 0,4, 10 og 50kV i by, landområder og søkabler.

Bygge- og anlægsarbejder, facility management osv. på højspændingsstationer. Fejlsøgning og udbedring af fejl på oliekabler 30, 50 og 132kV samt nedlægnig af mastelinjer 10, 30 og 50kV.

Fakta

Lokation -
Fagområde Elforsyning
Bygherre DONG
Entreprisetype Rammeaftale
Status Afsluttet
[31-05-2015]

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Elforsyning

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer