Strategisk samarbejde med Fiberkysten A/S

Fiberkysten er et strategisk partnerskab mellem TDC Net og Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S.

Nordkysten ejer 40% af selskabet, der fokuserer på udrulningen af fibernet på Sjælland. Opgaven er at rulle højhastighedsfiber ud og understørre TDC i at digitalisere Sjælland frem mod 2025

Det er første gang, at TDC er indgået i et strategisk partnerskab som dette, og aftalen bygger videre på et tidligere samarbejde med Nordkysten, der har varet i årtier.

I det strategiske samarbejde bidrager Nordkysten med produktionsledelse, operativt mandskab og maskiner til gravearbejdet, mens TDC står for teknikere. Partnerskabet er bygget på værdier som tillid og åbenhed, og et værdisæt om fælles målsætninger og optimeringer i hele End-to-End forløbet gør det muligt at have fokus på morgendagens udfordringer og øger mulighederne for succes. Med andre ord et værdisæt, der tør udfordre branchens status quo.

Partnerskabet breder sig over snitflader fra operative anlægsopgaver til ide- og testsparring med arbejdet mod en mere bæredygtig fremtid og medfører bedre indkøbsmuligheder for begge parter.

Fiberkysten beskæftiger over 200 mennesker fordelt mellem Nordkystens personale, TDC Onsite og underleverandører.

I 2020 omsatte vi for DKK 82 mio. I 2021 omsatte vi for DKK 150 mio. I 2022 omsatte vi for DKK 190 mio. Vi forventer at omsætte for DKK 195 mio. i 2023

Fakta

Lokation Gilleleje
Fagområde Fiber
Bygherre TDC NET A/S
Entreprisetype Strategisk partnerskab
Status Igangværende

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer