/rest/fileexplorer/filesync/files/548/download

Renovering af kloak i Svendborggade

Under en rammeaftale med Københavns Ejendomme & Indkøb har Nordkysten gennemført renovering af kloak Svendborggade – både ude og inde. Arbejdet er udført med strømpeforing og enkelte udskiftninger af eksisterende kloak.

På Svendborggade 1, 3 og 5 ligger en børneinstitution og et krisecenter, der har haft problemer med deres kloak.

Nordkysten har ved hjælp af TV-inspektion og spuling klarlagt problematikkerne og har derefter stået for at renovere kloakken både ind- og udvendigt.

Udvendigt blev der sat 50 sandfangsbrønde samt renoveret eksisterende kloakledninger. Renoveringerne er foretaget tæt på eksisterende bygning.
Der var på sagen mange små punktforinger og længere strømpeforinger, så Nordkysten måtte bruge hele paletten inden for strømpeforing samt rådgive Københavns Kommune om bedst mulige tiltag for at løse problemerne.

Der var på sagen et godt samarbejde med brugerne på matriklen, der blev orienteret om arbejdet i god tid, så de kunne planlægge deres daglige færden.

Fakta

Lokation København NV
Fagområde Infrastruktur & anlæg
Bygherre Københavns Ejendomme & Indkøb
Entreprisetype Rammeaftale
Status Afsluttet
[25-09-2021]

Projektgalleri

Projektets hovedmængder

Andre referencer i Infrastruktur & anlæg

Vi arbejder løbende med

Vi er en betroet partner for offentlige bygherrer og har lange samarbejder, strategiske partnerskaber samt rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Se referencer