Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Search
VVS

Nordkysten tilbyder sin ekspertise bl.a. i form af service og installation indenfor vand, varme, blik og sanitet. Vi udfører VVS i Gilleleje, VVS i Nordsjælland og klarer alle VVS opgaver på resten af Sjælland også.

Det arbejde, vi udfører, omfatter både nyetablering af komplette VVS-installationer og vedligeholdelsesarbejde i forbindelse med eksisterende installationer. Vi udfører arbejde med VVS i Gilleje og omegn for både private og offentlige kunder.

En stor del af vores arbejde er baseret på flerårige rammeaftaler med vandforsyninger inkl. tilkalde- og vagtordning. Vi har kontor og hovedsæde i Gilleleje, men hele Sjælland kan få glæde af vores ekspertise. Vi udfører nemlig også VVS i Nordsjælland og hele resten af Sjælland.

Har du en opgave? –så kontakt os

Bred vifte af services

Hos Nordkysten kan vi klare alle typer af opgaver inden for VVS, og vi tilbyder bl.a.:

  • Etablering af nye anlæg
  • Udskiftning af eksisterende distributionsledninger for vandforsyninger, herunder stikledninger
  • Udbedring af skader på VVS – installationer både i bygninger og jord baseret på rammeaftaler med forsikringsselskaber

Herudover udfører vi for privatpersoner alle former for VVS i Gilleleje og andre steder. Dette omfatter bl.a. badeværelser, jordvarmeanlæg og sløjfning af olietanke.

50 års erfaring i branchen

Nordkysten har intet mindre end 50 års erfaring med bl.a. VVS arbejde. Det gør os til et klogt valg, når du har brug for hjælp til VVS i Nordsjælland eller et andet sted på Sjælland. Vores mere end 230 medarbejdere sørger vi for løbende at uddanne og efteruddanne, og alle lever de op til Nordkystens høje standarder for kvalitet og service.

Kunderne vælger os som fast samarbejdspartner

Vi arbejder hver dag hårdt for at levere de bedste produkter og den bedste service. Vores brede vifte af kompetencer, vores høje standarder og fleksibilitet i forhold til arbejdstider gør, at vi er fast samarbejdspartner for hele 70% af vores kunder.

Kontakt os, hvis du skal bruge VVS i Nordsjælland

Skal du have udført en opgave indenfor VVS i Gilleleje eller et andet sted i Nordsjælland, så tag kontakt til os. Vores projektledere og håndværkere vil kunne skabe værdi for dig, og vi rådgiver dig hele vejen rundt om dit projekt.

Svejsning af PE-rør

Unit til jordvarmeanlæg

Blik arbejde

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Ring på 48 30 00 65

Udvalgte referencer