Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Search
El-forsyning & Fiber

Nedgravning af kabler til el- forsyning og fiber er en af Nordkystens spidskompetencer. Sammen med faste samarbejdspartnere påtager vi os gerne store opgaver i hoved og totalentreprise.

 

Vi har nedgravet el, tele- og fiberkabler siden 1964 og udfører i dag nedgravning af alle typer kabler. Vores referencer spænder fra udførsel af 0,4kv kabellægningsprojekter på 30-40 km pr projekt, udskiftning af 10kv, 30kv og 50kv kabler samt udskiftning og etablering af 132kv højspændingsforsyning til fabrikker, forbrændingsanlæg og transformerstationer. Vi har i 35 år nedgravet tele- og fiberkabler på Sjælland og er en af Sjællands største kabelentreprenører. Vi udfører projekterne i egenproduktion og har en stab af meget erfarne styrings- og gravefolk. 


Vores afdeling har også et team der udfører service og drift opgaver på kablerne. Vi udfører gravning for fejl og service på alle kabeltyper og besidder en række specialkompetencer til at fejlsøge og grave på højspændingskabler. Service og driftsteamet udfører ligeledes Facility management på mellem-og højspændingsstationer samt til- og ombygninger. Nordkysten har også særlige kompetencer indenfor modernisering og drift af gadebelysningsanlæg.Se video om kabeltræk 

Arbejde med forsyning 1
Arbejde med forsyning 3

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Ring på 48 30 00 65