Search

Ansvarligt, troværdigt og tillidsfuldt samarbejde

Vi har eksisteret i mere end 60 år og er med vores solide erfaring og omfattende vifte af kompetencer en foretrukken samarbejdspartner for en lang række offentlige og private bygherrer.

Vi udfører både små og store anlægsprojekter, i hele det østlige Danmark, København, Sjælland og øerne, og har tillige stor erfaring med bl.a. kloakker, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme samt vandledninger.

Fokus på kvalitet og tæt dialog

Vi har været i branchen længe nok til at kende vigtigheden af et tæt samarbejde med bygherre. Vi lægger derfor stor vægt på en god kontakt, en tydelig forventningsafstemning samt en god og konstruktiv dialog under hele udførelsesperioden. Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser.

Vi er ISO 9001 certificeret indenfor kvalitetsstyring og lægger stor vægt på at levere høj kvalitet og udarbejde miljørigtige løsninger.

Kompetente medarbejdere og moderne metoder

Nordkysten råder over mere end 330 dygtige medarbejdere, som løbende uddannes, så de altid er ajour med den nyeste viden indenfor deres område.

Dertil arbejder vi målrettet på at undgå forsinkelser, bl.a. ved at have egen forsyning af materialer samt ved selv at kunne udføre alle former for entreprenørarbejde. Det mindsker risikoen for både forsinkelser og fejl.

Kontakt os gerne for et tilbud

Nordkysten A/S har sit primære virkefelt på Sjælland. Ønsker du et tilbud eller en samtale vedr. et projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på Tlf. 48 30 00 65

billede

Omhu

Omhu fra start til slut - din garanti for veludført arbejde.

Omhu er et af nøgleordene for virksomheden. Omhu for medarbejderne, medarbejdernes omhu for udførelsen af arbejdet og omhu for kunden.

Persondata

Læs mere om vores persondatapolitik og hvordan vi behandler personoplysninger på vores kunder.

Hent vores persondatapolitik her.

Ekspresudkald ved brud

Har du behov for ekspres-udkald ved ledningsbrud
eller andet udenfor normal arbejdstid, ring på vores

VAGTTELEFON 23 21 39 68
(mellem kl. 16.00 - 06.00).

Vi er klar til at rykke ud med det samme.

Medlem af dansk byggeribillede


billede


billede